Drs. Elmas Duduk

Alcoholvrij en
nuchter leven

Als je je maximale potentieel wil benutten en je doelen wil nastreven in het leven, dan is een leven zonder alcohol- en/of andere genotsmiddelen een topprioriteit.

Genotsmiddelen drijven je namelijk verder van jezelf en van je doelen dan je je voor mogelijk kunt houden. Het ondermijnt alles wat je wil en wie je wil zijn in het leven. Het vertroebelt je geest en het is pure gif voor je lichaam. Maar hoe stop je ermee of hoe houd je het in de hand? 

Ik kan je helpen met:

Waarom een alcoholvrij leven?

Ook als je een matige drinker (of gebruiker) bent, kan het heel lastig zijn om te stoppen of te minderen met je gebruik. De meeste mensen met een verslavingsprobleem liggen namelijk niet onder een brug. Het zijn juist werkende mensen met een gezin en een ogenschijnlijk normaal bestaan.

Alcoholvrij leven kan het antwoord zijn voor je gezondheid, je energieniveau, je gewicht, mentale kracht, angsten, nieuwe ideeën en heerlijk slapen. Alles wat je nodig hebt om een high achiever te worden dus.

Genotsmiddelen ondermijnen elk doel dat jij nastreeft en zorgen ervoor dat je verder afdrijft van wie je in essentie wil zijn. Je komt terecht in een neerwaartse spiraal van zelfverwijt, angsten, twijfel en onzekerheid. Uiteindelijk heb je meer nodig om hetzelfde verdovende effect te bereiken. Het lost niets op. Nog sterker: alles wat je voelt, ervaart en vreest komt heftiger terug zodra het verdovende effect is uitgewerkt. Als jouw genotsmiddel alcohol is, dan kom je er ook nog flink van aan, om maar niette spreken van de ernstige lichamelijke schade die jij jezelf berokkent.

Ik geef jou inzicht in patronen van je genotsmiddelen gebruik. Samen maken we de switch van niet meer mógen naar niet meer willen en maken we een einde aan het eindeloos worstelen met je gebruik. Een leven vrij van genotsmiddelen is de basis om het maximale potentieel te bereiken. Ben je er klaar voor? Ik beloof je dat je gaandeweg helder wordt, je gaat afvallen en gemotiveerder dan ooit tevoren bent om je eigen barrières te doorbreken!

Klaar om je succes te claimen?

Zij gingen je voor:

Farid
Lees verder
Niet zomaar Dr. Anders! Elmas geeft duidelijk antwoord en biedt hierin het juiste advies waar je zeker wat mee kan! Welk onderwerp/dilemma/vraagstuk je ook hebt, adviseer ik elmas Duduk. Ze neemt graag de tijd en komt met een duidelijk advies. Geeft je extra boost om alles te overwinnen en te gaan voor een succesvolle carrière!
Tim
Lees verder
Elmas is een zeer professionele, warme en deskundige coach die het maximale uit mij haalt. Zelfs als ikzelf nog niet inziet of iets wel mogelijk is, motiveert Elmas mij om stappen te zetten en moed te tonen. Door haar heb ik anders leren kijken naar de dingen waar ik tegenaanloop. Dat helpt enorm, want som kom je er zelf even niet meer uit en dan wil je iemand hebben die heel scherp, eerlijk en compassievol met je meekijkt.
Cécile
Lees verder
Na zoveel geprobeerd te hebben in de afgelopen jaren was ik sceptisch, maar na het eerste gesprek viel eindelijk het kwartje. Elmas vertelt je precies wat je belemmerende gedachtes zijn, hoe deze werken en de weg naar je doel blokkeren. Eindelijk ging ik stappen zetten en kwam ik in beweging. De verandering is groot en blijvend. Zeer warm aan te bevelen!
Marianne
Lees verder
Elmas voelt precies aan waar je vastloop en stelt de juiste vragen. Ze heeft mij aan het denken gezet en elke sessie is hard werken. Het vertrouwen dat Elmas in mij heeft, heb ik nu ook in mijzelf. Ik heb veel meer inzicht en overzicht gekregen in de wijze waarop ik keuzes maak. Ik kan betere prioriteiten stellen op weg naar mijn doel en weet dat ik mijn kostbare tijd anders moet indelen. Dit is voor mij de weg naar zelfgeluk.

Get your first free online consultation

Bibendum neque egestas congue quisque egestas diam. Laoreet id donec ultrices tincidunt arcu non sodales neque

+1 234 56 78 123