Drs. Elmas Duduk

Cultuursensitief coachen

Herken je het gevoel van eenzaamheid omdat jij de enige bent die ‘anders’ is? Ben je de eerste uit het gezin die heeft gestudeerd en pionier je om je weg zo goed mogelijk te vinden? Vaak voelt dit als een eenzame strijd waar op de achtergrond ook gevoelens van loyaliteit. Waar hoor je nu eigenlijk bij en moet je wel zoveel investeren in ‘de andere cultuur’ en wat zegt dat dan over je identiteit en hoe reageert je omgeving daar weer op? En wat als je een vrouw bent met bi-culturele achtergrond? Hoe laveer je dan tussen twee culturen en maak je ook carrière? Moet je bijvoorbeeld borrels afgaan of houd je je bij de leest en doe je wat veilig en vertrouwd voelt?

Ik kan je helpen met:

Stop met nadenken en pionieren!

Ik ben jou al voorgegaan en heb meerdere mensen begeleid met dit vraagstuk. Een bi-culturele achtergrond is geen excuus om niet het maximale uit je leven en je carrière te halen! Je hebt namelijk geen achterstand! Wie jij bent, hoe jij gevormd bent, wat jij hebt meegemaakt en weet zijn alleen maar kersen op de taart, je moet alleen nog even ontdekken hoe je dat gaat inzetten op een manier die bij jou past.

Klaar om je succes te claimen?

Zij gingen je voor:

Farid
Lees verder
Niet zomaar Dr. Anders! Elmas geeft duidelijk antwoord en biedt hierin het juiste advies waar je zeker wat mee kan! Welk onderwerp/dilemma/vraagstuk je ook hebt, adviseer ik elmas Duduk. Ze neemt graag de tijd en komt met een duidelijk advies. Geeft je extra boost om alles te overwinnen en te gaan voor een succesvolle carrière!
Tim
Lees verder
Elmas is een zeer professionele, warme en deskundige coach die het maximale uit mij haalt. Zelfs als ikzelf nog niet inziet of iets wel mogelijk is, motiveert Elmas mij om stappen te zetten en moed te tonen. Door haar heb ik anders leren kijken naar de dingen waar ik tegenaanloop. Dat helpt enorm, want som kom je er zelf even niet meer uit en dan wil je iemand hebben die heel scherp, eerlijk en compassievol met je meekijkt.
Cécile
Lees verder
Na zoveel geprobeerd te hebben in de afgelopen jaren was ik sceptisch, maar na het eerste gesprek viel eindelijk het kwartje. Elmas vertelt je precies wat je belemmerende gedachtes zijn, hoe deze werken en de weg naar je doel blokkeren. Eindelijk ging ik stappen zetten en kwam ik in beweging. De verandering is groot en blijvend. Zeer warm aan te bevelen!
Marianne
Lees verder
Elmas voelt precies aan waar je vastloop en stelt de juiste vragen. Ze heeft mij aan het denken gezet en elke sessie is hard werken. Het vertrouwen dat Elmas in mij heeft, heb ik nu ook in mijzelf. Ik heb veel meer inzicht en overzicht gekregen in de wijze waarop ik keuzes maak. Ik kan betere prioriteiten stellen op weg naar mijn doel en weet dat ik mijn kostbare tijd anders moet indelen. Dit is voor mij de weg naar zelfgeluk.

Get your first free online consultation

Bibendum neque egestas congue quisque egestas diam. Laoreet id donec ultrices tincidunt arcu non sodales neque

+1 234 56 78 123