Drs. Elmas Duduk

Hardlooppsycholoog - Wandelcoaching

Een sterk lichaam bevordert een sterke geest en andersom

Zelf loop ik bijna dagelijks hard voordat ik aan mijn dag begin. Ik sta om 05.00 op en ga hardlopen. mijn levensfilosofie is dat je eerst jezelf van de beste zorg moet voorzien om daarna het maximale uit je dag te halen. De discipline heb ik in de loop der jaren opgebouwd en nu is het een gewoonte geworden. Discipline is ook maar een spier dus kun je die trainen!

Tot jezelf komen met wandelen of hardlopen

Wandelen of hardlopen is een vorm van tot jezelf komen zoals dat ook gebeurt als je mediteert. Jijzelf bent dan het centrum van het universum en vanuit die gedachte begin of eindig je je dag. Als wandelen of hardlopen beter bij jou past, dan maken we er een wandel of hardloop consult van. Ik stel het tempo af op jou en zorg ervoor dat er ruim voldoende momenten zijn waarop jij jezelf kunt uiten.

Op weg naar de top

Als je eerst wil beginnen met fit worden en een conditie wil opbouwen, is dat ook bespreekbaar. Jouw instapniveau is niet relevant, ook als je nog nooit hebt (hard)gelopen. Het doel dat je uiteindelijk wil halen is het belangrijkste. Uiteindelijk ben jij een high performer op weg naar de top, wandelend of lopend. 

Wil je een conditie opbouwen en tegelijkertijd aan jouw doelen werken?

Zij gingen je voor:

Farid
Lees verder
Niet zomaar Dr. Anders! Elmas geeft duidelijk antwoord en biedt hierin het juiste advies waar je zeker wat mee kan! Welk onderwerp/dilemma/vraagstuk je ook hebt, adviseer ik elmas Duduk. Ze neemt graag de tijd en komt met een duidelijk advies. Geeft je extra boost om alles te overwinnen en te gaan voor een succesvolle carrière!
Tim
Lees verder
Elmas is een zeer professionele, warme en deskundige coach die het maximale uit mij haalt. Zelfs als ikzelf nog niet inziet of iets wel mogelijk is, motiveert Elmas mij om stappen te zetten en moed te tonen. Door haar heb ik anders leren kijken naar de dingen waar ik tegenaanloop. Dat helpt enorm, want som kom je er zelf even niet meer uit en dan wil je iemand hebben die heel scherp, eerlijk en compassievol met je meekijkt.
Cécile
Lees verder
Na zoveel geprobeerd te hebben in de afgelopen jaren was ik sceptisch, maar na het eerste gesprek viel eindelijk het kwartje. Elmas vertelt je precies wat je belemmerende gedachtes zijn, hoe deze werken en de weg naar je doel blokkeren. Eindelijk ging ik stappen zetten en kwam ik in beweging. De verandering is groot en blijvend. Zeer warm aan te bevelen!
Marianne
Lees verder
Elmas voelt precies aan waar je vastloop en stelt de juiste vragen. Ze heeft mij aan het denken gezet en elke sessie is hard werken. Het vertrouwen dat Elmas in mij heeft, heb ik nu ook in mijzelf. Ik heb veel meer inzicht en overzicht gekregen in de wijze waarop ik keuzes maak. Ik kan betere prioriteiten stellen op weg naar mijn doel en weet dat ik mijn kostbare tijd anders moet indelen. Dit is voor mij de weg naar zelfgeluk.

Get your first free online consultation

Bibendum neque egestas congue quisque egestas diam. Laoreet id donec ultrices tincidunt arcu non sodales neque

+1 234 56 78 123