Drs. Elmas Duduk

Coachen van Executives

Jij bent als leidinggevende iemand die aan topsport doet. Je vraagt veel van jezelf en je omgeving verwacht dat ook van jou. Maar hoe vaak gun jij jezelf wat? Topsporters hebben niet voor niets een coach. Als zakelijke topsporter kan ook jij je zakelijke prestaties vergroten met mijn begeleiding. Zelf heb ik jarenlange ervaring als leidinggevende en als ondernemer van een zeer succesvol bedrijf met stabiele omzet. Succes komt je niet aanwaaien, je moet bereid zijn het te claimen en ervoor te werken!

Ik kan je helpen met:

Toegewijd naar de top werken?

Als je op de top van je kunnen wil leven is een juiste mindset en winnaars mentaliteit doorslaggevend. De top is dan ook geen tijdelijke plek voor jou maar een ‘way of life’ die door jouw consistente manier van leven, handelen, denken en discipline een vanzelfsprekendheid is geworden. Als de rots te stijl en te hoog is voor jou, zoek dan een andere coach. Als je echter toegewijd naar de top wil werken en echt klaar bent om door te breken en ongelimiteerd te groeien als mens en als succesvolle ondernemer, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Binnen 24 uur aan de slag!

Jouw transformatie zetten we dan ook binnen 24 uur in gang, want de weg naar de top kan niet wachten en het leven is te kort om te verspillen aan franjes die niet bijdragen aan jouw doelen. Als je radicale succes wil, zal je ook radicale stappen moeten nemen. 

Klaar om je succes te claimen?

Zij gingen je voor:

Farid
Lees verder
Niet zomaar Dr. Anders! Elmas geeft duidelijk antwoord en biedt hierin het juiste advies waar je zeker wat mee kan! Welk onderwerp/dilemma/vraagstuk je ook hebt, adviseer ik elmas Duduk. Ze neemt graag de tijd en komt met een duidelijk advies. Geeft je extra boost om alles te overwinnen en te gaan voor een succesvolle carrière!
Tim
Lees verder
Elmas is een zeer professionele, warme en deskundige coach die het maximale uit mij haalt. Zelfs als ikzelf nog niet inziet of iets wel mogelijk is, motiveert Elmas mij om stappen te zetten en moed te tonen. Door haar heb ik anders leren kijken naar de dingen waar ik tegenaanloop. Dat helpt enorm, want som kom je er zelf even niet meer uit en dan wil je iemand hebben die heel scherp, eerlijk en compassievol met je meekijkt.
Cécile
Lees verder
Na zoveel geprobeerd te hebben in de afgelopen jaren was ik sceptisch, maar na het eerste gesprek viel eindelijk het kwartje. Elmas vertelt je precies wat je belemmerende gedachtes zijn, hoe deze werken en de weg naar je doel blokkeren. Eindelijk ging ik stappen zetten en kwam ik in beweging. De verandering is groot en blijvend. Zeer warm aan te bevelen!
Marianne
Lees verder
Elmas voelt precies aan waar je vastloop en stelt de juiste vragen. Ze heeft mij aan het denken gezet en elke sessie is hard werken. Het vertrouwen dat Elmas in mij heeft, heb ik nu ook in mijzelf. Ik heb veel meer inzicht en overzicht gekregen in de wijze waarop ik keuzes maak. Ik kan betere prioriteiten stellen op weg naar mijn doel en weet dat ik mijn kostbare tijd anders moet indelen. Dit is voor mij de weg naar zelfgeluk.

Get your first free online consultation

Bibendum neque egestas congue quisque egestas diam. Laoreet id donec ultrices tincidunt arcu non sodales neque

+1 234 56 78 123