Drs. Elmas Duduk

Stressreductie en burnout

Stress is de grootste oorzaak is van mentale, fysieke en lichamelijke klachten en staat daarom per definitie een succesvol leven in de weg. Maar hoe komt het dat de één gespannen is door dezelfde situatie en een ander juist weer helemaal niet? Samen onderzoeken we hoe we bij jou spanning en stress terug kunnen dringen. Niet kunnen ontspannen is namelijk funest voor je lichaam! Stress brengt je lichaam in een verhoogde staat van paraatheid, dit is een natuurlijke gezonde reactie, zolang het kort duurt. Te veel stress of langdurige stress kan namelijk leiden tot chronische (onverklaarde) klachten.

Ik kan je helpen met:

Toegewijd naar de top werken?

Tijdens de coaching achterhalen we de momenten waarop jij ‘aan’ staat, kijken naar patronen en handelingsperspectieven.

Je leert ‘stil’ te staan, voor jezelf te zorgen en te ontspannen. Want laten we eerlijk zijn: als je niet eerst de beste zorg voor jezelf hebt, hoe ga jij dan de wereld en ander mensen tegemoet? Om de beste versie van jezelf te kunnen worden moet je van je eigen zelfzorg topprioriteit nummer 1 maken!

Samen gaan we de balans terugbrengen en werken we aan omgaan met spanning, stress, piekeren, slapeloosheid en stress. We kijken gefaseerd hoe we de mind-body verbinding kunnen herstellen met meditaties, lichaamsbewustzijn, werken aan spanning in relaties en een gefocuste mindset. Er zullen namelijk altijd stressfactoren in je leven aanwezig zijn. Daarom kijken we naar de beste manier om er grip op te krijgen zodat het geen schadelijke invloeden op je heeft.

Klaar om je succes te claimen?

Zij gingen je voor:

Farid
Lees verder
Niet zomaar Dr. Anders! Elmas geeft duidelijk antwoord en biedt hierin het juiste advies waar je zeker wat mee kan! Welk onderwerp/dilemma/vraagstuk je ook hebt, adviseer ik elmas Duduk. Ze neemt graag de tijd en komt met een duidelijk advies. Geeft je extra boost om alles te overwinnen en te gaan voor een succesvolle carrière!
Tim
Lees verder
Elmas is een zeer professionele, warme en deskundige coach die het maximale uit mij haalt. Zelfs als ikzelf nog niet inziet of iets wel mogelijk is, motiveert Elmas mij om stappen te zetten en moed te tonen. Door haar heb ik anders leren kijken naar de dingen waar ik tegenaanloop. Dat helpt enorm, want som kom je er zelf even niet meer uit en dan wil je iemand hebben die heel scherp, eerlijk en compassievol met je meekijkt.
Cécile
Lees verder
Na zoveel geprobeerd te hebben in de afgelopen jaren was ik sceptisch, maar na het eerste gesprek viel eindelijk het kwartje. Elmas vertelt je precies wat je belemmerende gedachtes zijn, hoe deze werken en de weg naar je doel blokkeren. Eindelijk ging ik stappen zetten en kwam ik in beweging. De verandering is groot en blijvend. Zeer warm aan te bevelen!
Marianne
Lees verder
Elmas voelt precies aan waar je vastloop en stelt de juiste vragen. Ze heeft mij aan het denken gezet en elke sessie is hard werken. Het vertrouwen dat Elmas in mij heeft, heb ik nu ook in mijzelf. Ik heb veel meer inzicht en overzicht gekregen in de wijze waarop ik keuzes maak. Ik kan betere prioriteiten stellen op weg naar mijn doel en weet dat ik mijn kostbare tijd anders moet indelen. Dit is voor mij de weg naar zelfgeluk.

Get your first free online consultation

Bibendum neque egestas congue quisque egestas diam. Laoreet id donec ultrices tincidunt arcu non sodales neque

+1 234 56 78 123