Drs. Elmas Duduk

High Performance Coaching

No human is limited!

Het resultaat van mijn coaching is om van jou een succesvolle achiever te maken die zijn dromen vervult. Door mijn jarenlange ervaring als coach, leidinggevende en een master in de psychologie en bedrijfskunde, heb ik een unieke manier van coachen ontwikkeld. Omdat iedereen anders is, maak ik mijn trajecten helemaal passend en op maat voor jou. Ik breng mijn eigen levenservaring in die ongeëvenaard is. Geen standaard aanpak dus omdat jij ook geen standaard persoon bent.

De beste versie van jezelf!

Mijn doel is om jouw doelen helder te krijgen en de belemmeringen ernaartoe weg te nemen. Een doel bestaat niet uit een enkel pad. Je zal er dingen voor moeten intensiveren, achterwege moeten laten maar ook bij moeten leren. Uiteindelijk gaat het om het realiseren van de beste versie van jezelf.

Geen zorgen! Als de doelen en de weg ernaartoe kristalhelder zijn geformuleerd, werken we aan je discipline. Discipline is een spier die je kan trainen. Ook optimaliseren we jouw mindset zodat jij alles kunt doen of laten om jouw doelen te bereiken. Uiteindelijk zal niets of niemand jou in de weg zitten om jouw meest gedisciplineerde leven te leiden en de beste versie van jezelf te zijn. Het draait allemaal om meesterschap over je eigen leven.

Denk je dat er klaar voor bent?

Zij gingen je voor:

Farid
Lees verder
Niet zomaar Dr. Anders! Elmas geeft duidelijk antwoord en biedt hierin het juiste advies waar je zeker wat mee kan! Welk onderwerp/dilemma/vraagstuk je ook hebt, adviseer ik elmas Duduk. Ze neemt graag de tijd en komt met een duidelijk advies. Geeft je extra boost om alles te overwinnen en te gaan voor een succesvolle carrière!
Tim
Lees verder
Elmas is een zeer professionele, warme en deskundige coach die het maximale uit mij haalt. Zelfs als ikzelf nog niet inziet of iets wel mogelijk is, motiveert Elmas mij om stappen te zetten en moed te tonen. Door haar heb ik anders leren kijken naar de dingen waar ik tegenaanloop. Dat helpt enorm, want som kom je er zelf even niet meer uit en dan wil je iemand hebben die heel scherp, eerlijk en compassievol met je meekijkt.
Cécile
Lees verder
Na zoveel geprobeerd te hebben in de afgelopen jaren was ik sceptisch, maar na het eerste gesprek viel eindelijk het kwartje. Elmas vertelt je precies wat je belemmerende gedachtes zijn, hoe deze werken en de weg naar je doel blokkeren. Eindelijk ging ik stappen zetten en kwam ik in beweging. De verandering is groot en blijvend. Zeer warm aan te bevelen!
Marianne
Lees verder
Elmas voelt precies aan waar je vastloop en stelt de juiste vragen. Ze heeft mij aan het denken gezet en elke sessie is hard werken. Het vertrouwen dat Elmas in mij heeft, heb ik nu ook in mijzelf. Ik heb veel meer inzicht en overzicht gekregen in de wijze waarop ik keuzes maak. Ik kan betere prioriteiten stellen op weg naar mijn doel en weet dat ik mijn kostbare tijd anders moet indelen. Dit is voor mij de weg naar zelfgeluk.

Get your first free online consultation

Bibendum neque egestas congue quisque egestas diam. Laoreet id donec ultrices tincidunt arcu non sodales neque

+1 234 56 78 123