Drs. Elmas Duduk

Over jou

Als je een middelmatig leven wil leiden, zoek dan verder!

Ik werk uitsluitend met mensen die maximaal gemotiveerd zijn om hun leven tot een succes te transformeren, mensen die helemaal voor hun doelen en eigen geluk gaan. No nonsens dus! Ik vertel jou radicaal eerlijk hoe jij je doelen kan halen en confronteer jou met je eigen disfunctionele gedrag en ondermijnende gedachtes. 

Alles om van jou een high achiever te maken!

Wie ben jij?

Jij bent iemand die perfectie nastreeft en begrijp dat jouw tijd op aarde kort is en dat je kansen zelf moet creëren.

Jij bent niet zomaar iemand, maar een high performer (in wording) die weet wat ‘ie’ wil en geen nee accepteert. Omdat sinds de oudheid alle succesvolle mensen een coach of mentor hebben, kies jij ook voor een top coach met een achtergrond in de psychologie.

Jouw motto is ‘no regrets’! Je wil nu het maximale uit je leven halen en niet later terugkijken op een middelmatig leven. We gaan samen kijken met het einde voor ogen: wat wil je dan hebben gedaan zodat je geen spijt hebt dat je kansen hebt laten liggen? Wat is ervoor nodig om van jou een winnaar te maken? 

Hoe help ik jou?

Met mijn academische opleiding als psycholoog en jarenlange ervaring als coach en leidinggevende, heb ik een unieke manier van coachen ontwikkeld die ik helemaal op maat afstem op jouw behoeftes. Ik help jou om snel en effectief je doelen te halen zodat je op een next level je leven kan leiden. 

Net zoals mijn cliënten hun coach kiezen, kies ik ook mijn cliënten uit. Je hoeft mij niet aardig te vinden, ik ben je coach en niet je vriendin!  Na een intakegesprek krijg je een ‘ja’ of een ‘nee’. Als het antwoord positief is, maken we een vervolgafspraak voor een uitgebreide intake waarin we jouw doelen gaan bepalen, focus aanbrengen, werkafspraken maken die bij jou passen en de eerste stappen naar succes gaan zetten. Alles om het leven voor jou aangenaam te maken dus. 

Klaar om jouw succes te claimen?

Specialisaties

In de loop der jaren heb ik mijzelf gespecialiseerd in…

Zo heb ik overal kansen gecreëerd voor mijzelf en heb ook het glazen plafond aan diggelen geslagen. Ik heb mijn leven getransformeerd en doe dat ook bij anderen. Mijn fundament is altijd radicale eerlijkheid. Het leven is te kort om kansen te laten liggen en naar bullshit van anderen te luisteren. ‘Nee’ is geen antwoord, slechts een van de opties. 

Zij gingen je voor:

Farid
Lees verder
Niet zomaar Dr. Anders! Elmas geeft duidelijk antwoord en biedt hierin het juiste advies waar je zeker wat mee kan! Welk onderwerp/dilemma/vraagstuk je ook hebt, adviseer ik elmas Duduk. Ze neemt graag de tijd en komt met een duidelijk advies. Geeft je extra boost om alles te overwinnen en te gaan voor een succesvolle carrière!
Tim
Lees verder
Elmas is een zeer professionele, warme en deskundige coach die het maximale uit mij haalt. Zelfs als ikzelf nog niet inziet of iets wel mogelijk is, motiveert Elmas mij om stappen te zetten en moed te tonen. Door haar heb ik anders leren kijken naar de dingen waar ik tegenaanloop. Dat helpt enorm, want som kom je er zelf even niet meer uit en dan wil je iemand hebben die heel scherp, eerlijk en compassievol met je meekijkt.
Cécile
Lees verder
Na zoveel geprobeerd te hebben in de afgelopen jaren was ik sceptisch, maar na het eerste gesprek viel eindelijk het kwartje. Elmas vertelt je precies wat je belemmerende gedachtes zijn, hoe deze werken en de weg naar je doel blokkeren. Eindelijk ging ik stappen zetten en kwam ik in beweging. De verandering is groot en blijvend. Zeer warm aan te bevelen!
Marianne
Lees verder
Elmas voelt precies aan waar je vastloop en stelt de juiste vragen. Ze heeft mij aan het denken gezet en elke sessie is hard werken. Het vertrouwen dat Elmas in mij heeft, heb ik nu ook in mijzelf. Ik heb veel meer inzicht en overzicht gekregen in de wijze waarop ik keuzes maak. Ik kan betere prioriteiten stellen op weg naar mijn doel en weet dat ik mijn kostbare tijd anders moet indelen. Dit is voor mij de weg naar zelfgeluk.

Get your first free online consultation

Bibendum neque egestas congue quisque egestas diam. Laoreet id donec ultrices tincidunt arcu non sodales neque

+1 234 56 78 123