Drs. Elmas Duduk

Vrouwelijk leiderschap

Als topvrouw heb jij over het algemeen een andere weg afgelegd. Ook jij hebt in je loopbaan moeten leren omgaan met tegenslagen en tegenwerking. Deze zijn vaak van een andere orde dan waar mannen veelal mee te maken hebben. Maar nu zit je op die positie. 

Jij bent verantwoordelijk voor jouw organisatie en je mensen. Jij bent hun inspirator en het boegbeeld. Jij maakt dag in dag uit keuzes en bent scherp. Maar bij wie kun je zelf terecht met jouw vraagstukken?

Ik kan je helpen met:

Toegewijd naar de top werken?

Wie geeft jou inspiratie? Wie helpt jou excelleren in de dynamiek van de boardroom? Wie helpt jou met reflecteren? Hoe zit het met jouw mentale weerbaarheid, rust en werkgeluk?

En nog belangrijker: hoe ga jij het maximale uit je leven halen en verder groeien? Ik help jou een stabiele balans te vinden tussen excelleren en dicht bij jezelf blijven. Want laten we eerlijk zijn: je maximale potentie heb je nog niet bereikt en het mooiste moet nog komen! 

Durf jij je eigen grenzen
verder op te rekken?

Zij gingen je voor:

Farid
Lees verder
Niet zomaar Dr. Anders! Elmas geeft duidelijk antwoord en biedt hierin het juiste advies waar je zeker wat mee kan! Welk onderwerp/dilemma/vraagstuk je ook hebt, adviseer ik elmas Duduk. Ze neemt graag de tijd en komt met een duidelijk advies. Geeft je extra boost om alles te overwinnen en te gaan voor een succesvolle carrière!
Tim
Lees verder
Elmas is een zeer professionele, warme en deskundige coach die het maximale uit mij haalt. Zelfs als ikzelf nog niet inziet of iets wel mogelijk is, motiveert Elmas mij om stappen te zetten en moed te tonen. Door haar heb ik anders leren kijken naar de dingen waar ik tegenaanloop. Dat helpt enorm, want som kom je er zelf even niet meer uit en dan wil je iemand hebben die heel scherp, eerlijk en compassievol met je meekijkt.
Cécile
Lees verder
Na zoveel geprobeerd te hebben in de afgelopen jaren was ik sceptisch, maar na het eerste gesprek viel eindelijk het kwartje. Elmas vertelt je precies wat je belemmerende gedachtes zijn, hoe deze werken en de weg naar je doel blokkeren. Eindelijk ging ik stappen zetten en kwam ik in beweging. De verandering is groot en blijvend. Zeer warm aan te bevelen!
Marianne
Lees verder
Elmas voelt precies aan waar je vastloop en stelt de juiste vragen. Ze heeft mij aan het denken gezet en elke sessie is hard werken. Het vertrouwen dat Elmas in mij heeft, heb ik nu ook in mijzelf. Ik heb veel meer inzicht en overzicht gekregen in de wijze waarop ik keuzes maak. Ik kan betere prioriteiten stellen op weg naar mijn doel en weet dat ik mijn kostbare tijd anders moet indelen. Dit is voor mij de weg naar zelfgeluk.

Get your first free online consultation

Bibendum neque egestas congue quisque egestas diam. Laoreet id donec ultrices tincidunt arcu non sodales neque

+1 234 56 78 123