Drs. Elmas Duduk

Over mij

"Opgeven is geen optie"

Mijn leven ben ik begonnen met een onwaarschijnlijke achterstand die ik niemand gun. De kans dat ik achter het aanrecht zou belanden met een x aantal kinderen, zonder opleiding en zeggenschap over mijn eigen leven was voor 99.9% waarschijnlijk. Alles was erop gericht om dat voor elkaar te krijgen. 

Er was echter nog die 0,01% kans op iets anders…

Al vroeg besloot ik dat ik mijzelf volledig op die 0.01% succes zou richten. Opgeven was geen optie en mijn mindset was: ‘Pas uitrusten als je je doel hebt bereikt, nooit rusten in de tussentijd’. Ik begon aan mijn reis.

Opleiding en carrièrepad

Ik bepaalde dat ik de hoogst haalbare opleiding wilde volgen, dat was studeren aan de universiteit. Met taalachterstand begon ik mijn reis, haalde in 5 jaar mijn master psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Vanaf toen was ik doctorandus in de psychologie!

Ik begon met werken en al snel kwam ik erachter dat je met een biculturele achtergrond en als vrouw per definitie 5-0 achter staat. Mislukken was geen optie dus ik ging niet in de slachtoffer stand. Ik werkte fulltime en in de avonduren volgde ik een postbachelor bedrijfskundig management. Dat opende mijn weg naar een MBA-opleiding. Ook die studie volgde ik in de avonduren.

Ik maakte inmiddels gestaag carrière, maar nog steeds niet snel genoeg. Steeds werd ik bevraagd of mijn kennis en ervaring wel op niveau was en waar dat dan uit bleek. 

Boeken

Daarop besloot ik mijn eerste boek te schrijven. Nu was ik wel de autoriteit op het gebied van organisatie ontwikkeling, kennismanagement en mentorschap programma’s voor kennisuitwisseling tussen generaties geworden. 

Ik besloot nog een boek te schrijven. Nu was ik ook goeroe op het gebied van complexe organisatieveranderingen. Mijn opleidingen en ervaring maakte ook dat ik personal coach werd. Mijn unieke vaardigheden en opleidingen combineer ik met mijn inzichten uit de psychologie en dagelijkse praktijk.

Specialisaties

In de loop der jaren heb ik mijzelf gespecialiseerd in…

Zo heb ik overal kansen gecreëerd voor mijzelf en heb ook het glazen plafond aan diggelen geslagen. Ik heb mijn leven getransformeerd en doe dat ook bij anderen. Mijn fundament is altijd radicale eerlijkheid. Het leven is te kort om kansen te laten liggen en naar bullshit van anderen te luisteren. ‘Nee’ is geen antwoord, slechts een van de opties. 

Ben jij er ook klaar voor om je leven te transformeren naar radicaal succes?

Zij gingen je voor:

Farid
Lees verder
Niet zomaar Dr. Anders! Elmas geeft duidelijk antwoord en biedt hierin het juiste advies waar je zeker wat mee kan! Welk onderwerp/dilemma/vraagstuk je ook hebt, adviseer ik elmas Duduk. Ze neemt graag de tijd en komt met een duidelijk advies. Geeft je extra boost om alles te overwinnen en te gaan voor een succesvolle carrière!
Tim
Lees verder
Elmas is een zeer professionele, warme en deskundige coach die het maximale uit mij haalt. Zelfs als ikzelf nog niet inziet of iets wel mogelijk is, motiveert Elmas mij om stappen te zetten en moed te tonen. Door haar heb ik anders leren kijken naar de dingen waar ik tegenaanloop. Dat helpt enorm, want som kom je er zelf even niet meer uit en dan wil je iemand hebben die heel scherp, eerlijk en compassievol met je meekijkt.
Cécile
Lees verder
Na zoveel geprobeerd te hebben in de afgelopen jaren was ik sceptisch, maar na het eerste gesprek viel eindelijk het kwartje. Elmas vertelt je precies wat je belemmerende gedachtes zijn, hoe deze werken en de weg naar je doel blokkeren. Eindelijk ging ik stappen zetten en kwam ik in beweging. De verandering is groot en blijvend. Zeer warm aan te bevelen!
Marianne
Lees verder
Elmas voelt precies aan waar je vastloop en stelt de juiste vragen. Ze heeft mij aan het denken gezet en elke sessie is hard werken. Het vertrouwen dat Elmas in mij heeft, heb ik nu ook in mijzelf. Ik heb veel meer inzicht en overzicht gekregen in de wijze waarop ik keuzes maak. Ik kan betere prioriteiten stellen op weg naar mijn doel en weet dat ik mijn kostbare tijd anders moet indelen. Dit is voor mij de weg naar zelfgeluk.

Get your first free online consultation

Bibendum neque egestas congue quisque egestas diam. Laoreet id donec ultrices tincidunt arcu non sodales neque

+1 234 56 78 123